Facebook BAN

Zoals joe misschien heeft ontdekt Zijn wij, en daarmee bedoel ik Fellatio, mijn sidekick en ik hoogst eigen persoon zeer onlangs op brute wijze uit onze dagelijkse bezigheden gestoord door een arrestatie. De dingen die wij doen en zeggen zijn Facebook onwelgevallig en leveren mij steeds vaker een BAN op. Registreer je hier en geniet van exact dezelfde mogelijkheden als die op Facebook. Regeer op berichten en reageer op elkaar en in die woordenwisseling ontstaat humor. Input voor mij en het cirkeltje mensen direct om mij heen. Hanno, Dennis, Ruud, Max, enz. Wij vormen een open source grappenmakers-platform, dat straks door iedereen zal worden gevraagd een juiste grap te bedenken bij een bepaald onderwerp. Wij worden de de auteurs daarvan. Nadere informatie volgt. Wie wil de penningmeester worden? Liefst niet iemand met een snor.